خواص روغن خراطین: روغن خراطین برای چی خوبه؟

خواص روغن خراطین

روغن خراطین از جمله روغن‌های طبیعی و پرخاصیتی است که از نوعی کرم خاکی به نام ایزنفتیدا (Is Fetida) گرفته می‌شود.  این روغن بیش از هر چیزی به خاصیت حجم‌دهندگی و بهبود گردش خون خود مشهور است و ویژگی اصلی آن بوی نسبتا زننده آن می‌باشد. ما در این مطلب قصد داریم در مورد خواص روغن خراطین و طرز استفاده روغن خراطین صحبت کنیم.

روغن خراطین چیست؟

روغن خراطین یکی از روغن‌های طبیعی می‌باشد که از گذشته جایگاه ویژه‌ای در طب سنتی داشته است. این روغن در سال‌های اخیر به دلیل خواص بی‌شمار خود محبوبیت بسیار بالایی را کسب کرده و حتی به عنوان جایگزینی برای بوتاکس نیز مطرح شده است. روغن خراطین از نوعی کرم قرمز به نام ایزینیا فتیدا بدست می‌آید. این کرم خاکی قرمز رنگ در صنایع آرایشی کاربرد گسترده‌ای دارد و به  حجم دهنده و جوان کننده مشهور است.

گفته می‌شود که برای نخستین بار ابوعلی سینا به خاصیت کرم ایزینیا فتیدا پی برد. در واقع او با ترکیب این کرم با روغن زیتون و کنجد، به روغنی دست یافت که امروزه به آن روغن خراطین گفته می‌شود. در حال حاضر روغن خراطین به دو روش تهیه می‌شود. در روش اصلی روغن گیری بدون پایه می‌باشد که از کرم ایزنفتیدا ساخته می‌شود و در روش دوم که روش سینایی نام دارد، از روغن‌های زیتون و کنجد و سایر روغن‌های مشابه در ساخت آن استفاده می‌شود. یعنی پودر کرم ایزنفتیدا با این روغن‌ها ترکیب شده و روغن خراطین با خلوص کمتر روانه‌ی بازار می‌شود. شما می‌توانید روغن خراطین را از عطاری‌ها و داروخانه‌ها خریداری کنید.

روغن خراطین چیست
روغن خراطین چیست

خواص روغن خراطین چیست؟

روغن خراطین یا روغن کرم خاکی، یکی از طبیعی‌ترین روغن‌های موجود در بازار محسوب می‌شود که کاربرد گسترده‎‌ای در رفع مشکلات برخی از خانم‌ها و آقایان دارد. از خواص اصلی روغن خراطین می‌توان به ویژگی حجم‌دهندگی آن اشاره کرد که باعث می‌شود کاربردهای مختلفی داشته باشد. همچنین این روغن جوان‌کننده بوده و می‌تواند کاربرد گسترده‎ای در صنایع آرایشی داشته باشد. ترکیبات شیمیایی این روغن سرشار از امگا ۳، امگا ۶، امگا ۹ و پروتئین‌های فراوان است.

عنصر اصلی روغن خراطین که خاصیت حجم دهندگی و افزایش گردش خون در عضلات را باعث می‌شود، الانتیین و کلاژن است. این روغن دارای بوی نسبتا زننده و رنگ تیره است و غلظت آن بسیار بالا می‌باشد.

خواص روغن خراطین

روغن خراطین برای چی خوبه؟

همانطور که در خواص روغن خراطین اشاره کردیم، این روغن حجم دهنده و جوان‌کننده است و به همین خاطر کاربرد گسترده‌ای دارد. ما در زیر به برخی از رایج‌ترین خواص این روغن اشاره کرده‌ایم:

1) حجم‌دهی لب‌ها

در سال‌های اخیر تزریق بوتاکس به لب بسیار محبوب شده است و بیشتر خانم‌ها مایل هستند که لب‌های حجیم‌تری داشته باشند. متاسفانه روش‌های غیرطبیعی گاها دلنشین نمی‌شوند و حتی عوارض جانبی جبران‌ناپذیری نیز دارند. روغن خراطین با خاصیت حجم‌دهندگی خود می‌تواند گزینه‌ی ایده‌آل‌تری باشد. شما با روغن خراطین می‌توانید به راحتی لب‌های خود را حجیم‌تر نمایید. بدین منظور شما باید به مدت یک ماه هر روز از این روغن استفاده کنید تا نتیجه بگیرید.

2) حجم‌‌دهی گونه‌ها

گونه‌ها نیز دقیقا همانند لب‌ها در زیباتر دیده شدن چهره، تاثیر بسزایی ایفا می‌کنند. بوتاکس و عمل جراحی یکی از روش‌های رایج برای زیباتر کردن گونه می‌باشد اما در عین حال خطراتی را نیز با خود به همراه دارد. با استفاده از روغن طبیعی خراطین شما می‌توانید گونه‌های را به روش طبیعی برجسته‌تر کنید و به آن‌ها حجم دهید.

دوره‌ی استفاده از روغن خراطین برای حجم‌دهی گونه‌ها حداقل یک ماه است. به طور کلی با استفاده‌ی موضعی از روغن خراطین می‌توانید عضلات صورت‌تان را تپل‌تر کرده و به سایز دلخواه برسانید.

3) حجم‌دهی سینه و باسن

روش‌های متعددی از جمله عمل جراحی، برخی تمرینات خاص و استفاده از داروهای حجم دهنده برای افزایش حجم سینه و باسن وجود دارد که شاید خطرناک‌ترین و پرهزینه‌ترین آن‌ها استفاده از عمل جراحی باشد. استفاده از داروهای شیمیایی حجم‌دهنده نیز می‌تواند عوارض بسیاری نظیر ایجاد سیاهی و لکه در عضو، سوزن و خارش‌های طولانی مدت ایجاد کند.

اما روغن طبیعی خراطین، با تاثیر زیاد و بدون بازگشت خود نسبت به روش‌های دیگر انتخاب مناسب‌تری است که عوارض کمتری نیز دارد.

روغن خراطین برای چی خوبه
روغن خراطین برای چی خوبه

4) کاهش چین و چروک

یکی دیگر از مهم‌ترین خواص روغن خراطین کاهش چین و چروک و ایجاد نشاط و طراوات در پوست است. این روغن باعث درخشندگی بیشتر پوست می‌شود و آن را فوق‌ العاده نرم و لطیف می‌کند. همچنین اثر بی‌ نظیری در کمرنگ کردن و محو نمودن لک‌های پوستی و رفع خطوط خنده و پیشانی دارد.

5) افزایش حجم عضلات ورزشکاران

روغن خراطین برای دیگر اندام‌های بدن نیز تاثیرگذار هستند و ورزشکاران از آن برای حجم‌دهی عضلات خود استفاده می‌کنند. استفاده موضعی روغن خراطین برای ورزشکاران پرورش اندام، باعث افزایش حجم و رشد عضلات آن‌ها می‌شود. این روغن در مقایسه با داروهایی شیمیایی و هورمونی عوارض بسیار کمتری دارد.

6) افزایش جریان خون در رگ‌ها و بافت‌ها

یکی دیگر از خواص روغن خراطین افزایش جریان خون در رگ‌ها است. شما می‌توانید با ماساژ بدن‌تان با روغن خراطین به افزایش گردش خون و تغذیه بهتر آن کمک نمایید. روغن خراطین یکی از انواع روغن ماساژ محسوب می‌شود و می‌تواند به تسکین دردهای عضلانی، مفاصل و روماتیسمی کمک زیادی می‌کند.

طرز استفاده روغن خراطین

طرز استفاده روغن خراطین
طرز استفاده روغن خراطین

طرز استفاده روغن خراطین بسته به کاربرد آن می‌تواند متفاوت باشد. ما در ادامه به بررسی نحوه استفاده از روغن خراطین برای کاربردهای مختلفی مانند تسکین دردها، افزایش حجم سینه و باسن و همچنین شفاف سازی و رفع چین و چروک پرداخته‌ایم.

  • نحوه استفاده روغن خراطین برای دردهای مفصلی، رماتیسمی و کمر درد

چند قطره روغن خراطین را بر روی نواحی و نقاط درد بمالید و به آرامی ماساژ دهید و اجازه دهید روغن کاملا جذب شود. این کار را روزی 2 تا 3 نوبت انجام دهید و دقت داشته باشید نباید محل استعمال را بشویید.

  • نحوه استفاده از روغن خراطین برای افزایش حجم باسن و سینه

طرز استفاده روغن خراطین برای افزایش حجم و سایز عضلانی نیز ساده می‌باشد و شما باید در ابتدا محل مورد نظر را به خوبی بشویید تا منافذ پوست پاکسازی و باز شود. پس از آن به آرامی و به مدت 10 دقیقه عضو مورد نظر را ماساژ دهید تا پوست کمی قرمز شود. حالا چند قطره از روغن خراطین را بر روی محل مورد نظر بمالید و به آرامی ماساژ دهید تا روغن کاملا جذب پوست شود. زمان ماساژ حداقل 5 و حداکثر 10 دقیقه باشد و روزی دو بار انجام شود. با توجه داشته باشید که تاثیر گذاری این روغن برای هر عضله و برای هر فرد می‌تواند متفاوت باشد.

  • نحوه استفاده از روغن خراطین برای شفاف سازی پوست و رفع چین و چروک

برای استفاده از خواص روغن خراطین به عنوان شفاف کننده و جوان کننده پوست صورت، ابتدا باید پوست خود را به خوبی با آب و صابون جهت پاکسازی منافذ آن بشویید. حال چند قطره روغن خراطین را بر روی صورت خود بمالید و با استفاده از اصول ماساژ صورت، آن را ماساژ دهید تا روغن جذب پوست شود. این عمل را روزی 1 تا دو مرتبه انجام دهید و بعد از 2 تا 3 ساعت، صورت خود را بشویید.

ما در این مطلب از وبلاگ آیرست خواص روغن خراطین را بررسی کردیم.. حالا شما برای ما بنویسید که آیا تجربه‌ی استفاده از روغن خراطین را داشته‌اید؟ خوشحال می‌شویم که هر نظر و پیشنهادی که داشته باشید را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.